Inzicht, duidelijkheid en oplossingen met Colournostics

Persoonlijk:

 

Ik kan mij niet voorstellen een wereld zonder kleur!

Elke kleur heeft zijn eigen verhaal met zowel positieve als negatieve eigenschappen. Intuïtief wist ik van jongst af aan welke kleur voor mij iets kon betekenen. Het gaf mij op dat moment altijd net dat extra zetje wat ik nodig had. Colournostics gaat nog iets dieper,  zoals ik nu zelf heb mogen ervaren. Jarenlang stond mijn perfectionisme in de weg om te groeien en succes te hebben. Het was nooit genoeg wat ik deed. Heel vermoeiend en frustrerend!

Colournostics heeft eindelijk mijn ogen geopend en vooral mij laten voelen. Wat een wonder de kleuren die spreken.

Prachtig dat je met één sessie direct met een heel ander gevoel erin staat en 

daadwerkelijk de stappen gaat zetten die jij altijd al hebt willen doen. 

  

Wat is Cournostics:

 

Colournostics is een unieke methode, eenvoudig en toch diepgaand. Het is combinatie van kleurpsychologie en NLP en brengt je onderbewuste gevoelens en gedachten naar boven. Het stelt je in staat om je problemen bewust te begrijpen, inzicht te verkrijgen over jezelf en wat je in de weg staat. Colournostics is zo ontwikkeld dat je langdurige patronen kan achterlaten, helder inzicht en antwoorden krijgt zodat er een positieve verandering kan plaatsvinden. De ontwikkeling van deze methode, door Thelma van der Werff en Mary Asby-Green heeft 5 jaar geduurd en is met duizenden mensen getest.  

 

 

Herkenbaar?

 

- Je hebt al zo veel gedaan voor je ontwikkeling, maar telkens weer vind je je nog niet goed genoeg om voor jezelf te staan.

- Je weet diep van binnen dat ongelukkig ben met je partner, maar al het feit dat je eraan denkt voel je je schuldig.

Je wilt heel graag nieuwe stappen zetten maar je voelt stress en frustratie en je gedachten gaan alle kanten op en vervolgens doe je helemaal niets en vraag je af of dit het leven is?

- Je kent je valkuilen en toch verval je steeds in het oude

 

Voordelen? 

 

- Wil jij weer grip hebben op jouw leven en je eigen pad kiezen?

- Wil jij keuzes maken vanuit liefde      voor jezelf en niet vanuit angst.

Wil jij je weer vrij voelen en energiek 

- Wil jij het oude met minder moeite 

loslaten?

 

Voor wie?

Volwassenen, Kinderen, Relatieproblemen, Traumaverwerking, Oplossingen vinden, Doelen bereiken.

 

Wil jij de kleuren voor jou laten spreken en in 90 minuten je direct anders te voelen en daadwerkelijk je eerste stappen gaat zetten? Neem dan via het contactformulier contact op zodat wij een afspraak kunnen plannen online of op locatie.

   

Colournostics omdat jij het waard bent