Even voorstellen

 

Ik ben Angela Bendanon 59 jaar, vrouw, moeder, pleegmoeder, oma, dochter, zus, tante, vriendin, trainer, coach en luisterkindwerker.

 

Als heel jong meisje hield ik al ontzettend van allerlei muzieksoorten en maakte zelf danspassen.

Niet zo gek dat ik vanaf 20 jaar zelf les begon te geven met heel veel plezier, passie en talent. Muziek verbindt en wanneer je danst ben je in het Nu. Het mooie aan het lesgeven vind ik dat de mensen plezier hebben, meer zelfvertrouwen krijgen, en erachter komen dat ze veel meer kunnen dan ze gedacht hadden. Behalve met het dansen en sporten begon ik mij op een gegeven moment te ontwikkelen op het gebied van coachen in het algemeen en begon mij te verdiepen in allerlei vormen

zoals, NLP, The Work, De helende reis, Colourcomfort, Meditatie, Emotioneel Evenwicht, Je kunt je leven helen van Louise Hay, Empowerment, Communicatie, Colournostics.

Na een Burn-out in 2000 kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben en kan magnetiseren. Veel puzzelstukjes vielen daardoor op zijn plek en kon daardoor mezelf beter begrijpen. Ik vond het lastig om daarmee naar buiten te treden maar vond het prachtig dat ik intuïtief wist wat nodig is voor de ander om bewust te worden van eigen kunnen en handelen.

Door het werken met sport en dansgroepen was de stap niet groot om workshops te geven voor bedrijven voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb inmiddels mogen samenwerken met de Gemeente Utrecht, de GGD en het FNV.

Nadat ik de opleiding tot Luisterkindwerker heb gedaan leerde ik te communiceren vanuit de energie op afstand van ziel tot ziel met de ander en gaf me zoveel meer zelfvertrouwen om naar buiten te treden. Want hoe mooi is het om te ervaren dat wij op deze manier kunnen communiceren met elkaar, dat je gehoord wordt, inzicht krijgt, dat veranderingen mogen plaatsvinden en vooral dat het voor jou zo herkenbaar is in de afstemming.

Ik ben zeer dankbaar met mijn veelzijdigheid en pas dat ook toe als trainer  van workshops op maat voor bedrijven, de luisterkind opleiding, en als energetische coach om bij te dragen aan een wereld waarbij de nadruk wordt gelegd aan authenticiteit. Vandaag de dag wordt er helaas verwacht dat een vis bomen moet klimmen anders past je niet in het systeem en krijg je een label.

Ik ben van mening dat dat mag meegegeven worden in de opvoeding en hoop van harte dat deze levenslessen op scholen een onderdeel wordt.

We zijn stuk voor stuk allemaal uniek en prachtig dat maakt het juist zo kleurrijk en interessant in onze samenleving, in je kracht te staan en je te ontwikkelingen wat bij jou past.