Luisterkind methode

Ik heb mij vanuit mijn hart altijd ingezet voor kinderen en er ging een wereld voor me open door de opleiding  Luisterkindwerker bij Diana Beaumont te volgen. Nu kon en kan ik daadwerkelijk een stem zijn voor alle kinderen vanaf 0, omdat zij zich niet goed kunnen verwoorden als zij niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, veel huilen of niet goed op school kunnen meekomen. Het unieke aan een Luisterkind afstemming is dat jijzelf of je kind aan het woord zijn, hierdoor krijg je meer inzicht en ligt de oplossing binnen handbereik. 

De meeste mensen voelen zich opgelucht en vaak herkennen zij zichzelf in de afstemming en dat maakt het gemakkelijker dat de veranderingen van binnenuit ontstaan en de stappen te zetten die goed zijn voor jou.  

Zoals je misschien al begrepen hebt is het niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen als je vragen hebt en het even zelf even niet meer weet. 

 

Ik neem de tijd om samen met jou op zielsniveau te kunnen communiceren, maar vooral te luisteren zodat je weer mag gaan beseffen dat jij prachtig bent en met levenslust, enthousiasme, liefdevol en met passie in het leven staat. 

 

Je kunt niet een afstemming over een ander aanvragen behalve jouw eigen kind. Vanaf 12 jaar moeten zij zelf toestemming geven om een afstemming te maken.

 

Je krijgt de afstemming per mail en je kunt het altijd teruglezen en eventueel aan de slag met de handvatten.

 


Voordelen

  • Geen reistijd en reiskosten.
  • Geen intake nodig.
  • Niet verbonden aan Regio. 
  • Je krijgt de afstemming per mail dus je kunt het altijd nalezen.

Onderwerpen

  • Mijn kind slaapt slecht
  • Waarom heb ik angst voor ...........
  • Kortom alle levensvragen.

Regels

 

Voor alles wat een mens bezighoudt kun je via een Luisterkind-afstemming meer inzicht krijgen. Hierbij houd ik me wel aan een aantal regels, zoals afstemmen bij echtscheidingen, aanvragen die niet van de directe ouders komen, de wens om zielendoelen van kinderen te weten. Ik ga hier zo zorgvuldig mogelijk mee om.