Opleiding Luisterkindwerker

Werk jij met kinderen en/of volwassenen of ben je dat van plan en wil je dat graag verdiepen op een unieke wijze dan is deze opleiding echt iets voor jou!  

Toen ik in het jaar 2012 de opleiding voor de Luisterkindwerker bij Diana Hendriks ging volgen had ik eigenlijk geen idee wat het inhield! Het was een spontane actie van mezelf, gezien het woord Luisterkind alleen al mij aansprak! Ik heb pleegkinderen en te maken met verschillende instanties en wat mij aan het hart gaat dat er niet altijd echt geluisterd wordt naar het kind.

Er ging een wereld voor me open. De opleiding heeft mij zoveel inzicht en wijsheid gegeven over mezelf en de ander.

 

Jij mag weer gaan beseffen dat we allemaal met elkaar zijn verbonden ongeacht geloof, cultuur, ras, status en huidskleur.

Er is meer is tussen hemel en aarde en ja soms willen we het echt begrijpen en zien maar neem de sprong in het diepe en laat je verrassen. Als ik op een lichtknopje klik wil ik ook niet weten hoe dat allemaal werkt. Het licht gaat aan en dat is het belangrijkste. 

 

En ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan leren die graag met kinderen en volwassenen werkt of wil werken.

Laat je verwonderen!

 

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden? De Beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk.

De opleiding is op locatie of via E-learning te volgen.

 

Via het contactformulier kan je contact opnemen als je vragen hebt of als jij je wilt inschrijven voor de opleiding.      

 

 

 

 


Download
Brochure Opleiding tot Luisterkindwerker
Adobe Acrobat document 2.2 MB